افتتاحیه مرکز سلامت بانوان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

در مورخه 8/6/1391 مرکز سلامت بانوان دانشگاه با حضور استاندار محترم کرمانشاه « جناب آقای مهندس هاشمی » ، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه « جناب آقای دکتر نیکبخت » ، معاون محترم فنی معاونت بهداشتی دانشگاه « جناب آقای دکتر رضایی » و جمعی از اساتید ، معاونین و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و معاونت بهداشتی دانشگاه راس ساعت 20/12 افتتاح گردید .

هدف از راه اندازی این مرکز ، شناسایی عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر ( دیابت ، چاقی ، کم تحرکی ، پرفشاری خون ) و تشخیص زودرس سرطانهای شایع در بانوان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد . این مرکز برای اولین بار در کشور و با حمایت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه « جناب آقای دکتر نیکبخت » راه اندازی گردید .این مرکز دارای واحدهای رادیولوژی ، ماموگرافی ، پزشکی ، مامایی ، مشاوره (روانشناسی ، تغذیه و تربیت بدنی ) می باشد و کلیه خدمات نیز بطور رایگان ارائه می گردد .