اعطای نشان به مدارس مروج سلامت

الهه جهاندیده کارشناس مسئول بهداشت مدارس مرکز بهداشت استان در همایش استانی اعطای نشان به مدارس مروج سلامت که هفدهم اسفند ماه با حضور مسولین دانشگاه و آموزش و پرورش در سالن هتل پارسیان برگزار گردید ضمن اشاره بر فرایند ارزیتبی و اعطای نشان به مداس ، هدف از اجرای برنامه را ترویج و استقرار مفاهیم ارتقای سلامت در بین دانش آموزان اعلام نمود . جهاندیده مدارس مروج سلامت را به منزله یک نظام برای ارتقای سلامت دانست که با مشارکت فعالانه اولیاء ، مربیان و دانش آموزان به افزایش ظرفیتها و توانمند سازی مردم در جهت سالم زندگی کردن ، سالم کار کردن و آموزش با کیفیت منجر خواهد شد . وی با اشاره به اجزای 8 گانه مدارس مروج سلامت ، کسب حداقل 55 درصد امتیاز ها را در هر بخش جهت دریافت ستاره ضروری دانست . برنامه مدرسه مروج سلامت از سال تحصیلی 90-089 در 23 آموزشگاه در 9 شهرستان اجرا گردیده که پس از از انجام دو ممیزی داخلی و خارجی و کسب امتیاز نهایی ، 16 آموزشگاه در سطح استان موفق به کسب ستاره ( از 1 تا 3 ستاره ) شدند که در سال تحصیلی 91-90 این برنامه در 400 آموزشگاه شهرستان تابعه استان اجرا می گردد .