اخبار

طرح بسیج سلامت نوروزی دراستان کرمانشاه سال 90-91

طرح بسیج سلامت نوروزی دراستان کرمانشاه سال 90-91
درطرح بسیج سلامت نوروزی که از اول اسفندهرسال تا 15 فروردین ماه سال آینده به مدت 44 روز اجرامی گردد بازرسان بهداشت محیط مستقر درمراکز بهداشت شهرستانها در سراسر کشور برنامه های بازرسی ونظارت بهداشتی آنها تشدیدمی گردد. بازرسان بهداشت محیط از ساعت 8 صبح تا 8 شب در ساعتهای اداری, غیراداری و روزهای تعطیل برمراکزتهیه وتوزیع موادغذایی و اماکن عمومی از جمله قنادی ها، رستورانها، مراکز طبخ و توزیع مواد غذایی,هتل ها,مهمانپذیرها, پایانه های مسافربری,آرایشگاهها و ... با اولویت ایمنی مواد غذایی ,بهداشت فردی وعمومی بهبازرسی ازاین مراکزو اماکن می پردازند. دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسمی که با حضور کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و کارشناسان مسئول بهداشت محیط شهرستانهای تابعه برگزار گردید با اظهاراین مطالب خواستار فعالیت همه جانبه نیروهای بهداشت محیط در طول طرح بسیج سلامت نوروزی گردید.
 
در ادامه مهندس کرمی کارشناس مسئول بهداشت محیط استان با بیان اینکه در ایام عید مسافرتهای زیادی در اقصی نقاط کشور انجاممی شود،و از این رو سلامت و ایمنی غذایی رستورانهای بین راهی از اهمیت ویژه ایبرخوردار است خواستاربازرسی دقیق بازرسین بهداشت محیط هر 15روز یک بار از رستورانها،اغذیه فروشیها،   محل های  بین راهی و...     گردیدایشان افزودند:دراستان کرمانشاه نیزبسیج سلامت نوروزی باحضور  کلیه بازرس بهداشت محیط درقالب تیم های بازرسی روزانه درسطح استان باهدف اجرای کنترل بهداشتی کلیه مراکزتهیه ،توزیع وفروش موادغذایی ،اماکن عمومی ومراکزبین راهی ،ازروزاول اسفندماه شروع وتاپایان نیمه اول فروردین ماه سال بعد تداوم خواهدداشت. درهنگام بازدیدهای بهداشتی درصورت مشاهده تخلف درمراکز تهیه ،توزیع وفروش موادغذایی واماکن عمومی طبق مقررات متصدیان مراکز واماکن مذکور به مراجع قضایی معرفی ودرصورت تکرار تخلف نسبت به پلمب مکان اقدام می گردد.


 
توصیه های بهداشتی ویژه مسافران نوروزی
 
1-همیشه ازآب آشامیدنی سالم(لوله کشی )ویاآب بطری شده دارای مجوز وزارت بهداشت استفاده نمائید.
2-ازآشامیدن آب ازمنابع غیرمطمئن ویا مشکوک درمسیرجاده ها و پارکها خودداری نموده و به تابلوهای هشداردهنده توجه نمائید.
3-درهنگام مسافرت با اتوبوس و قطارو...برای نوشیدن آب فقط ازلیوانهای یکبارمصرف واختصاصی استفاده نمائید.
4-یخرا از مراکز مطمئن تهیه کرده و از مصرف یخ‏هایی که در شرایط غیر بهداشتی و رویزمین نگهداری یا خرد می‏ شوند، خودداری کنید.
5-موادغذایی موردنیاز را ازفروشگاه هایی که موازین بهداشتی را رعایت می کنند خریداری نمائید.
6- مواد غذایی فرآیند شده را انتخاب کنید(مثل شیروفرآورده های لبنی پاستوریزه).
درموقع خریدموادغذایی توجه به نکات ذیل ضروری است:
الف)دقت نمائیدکه ظاهر مواد غذایی سالم باشد.
ب) برچسب  موادغذایی  دارای مشخصات لازم  باشد که  مشخصات مورد  نظر عبارت اند از:
- نام محصول
- نام و نشانی کارخانه سازنده
- مواد تشکیل دهنده محصولات(ترکیبات)
- شماره پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت ,درمان و آموزش پزشکی
   - شماره پروانه ساخت یا شناسه نظارت
- تاریخ تولید و انقضا مصرف
7-ازخریدموادغذایی ازقبیل آب میوه ،آب زرشک ،ساندویج ،دل وجگر وامثالهم که توسط فروشنده های دوره گرد عرضه می گردد خوداری کنید.
8-ازخریدومصرف نان های بسته بندی شده فاقدمجوزوزارت بهداشت،تاریخ تولیدوانقضاء مصرف خوداری گردد.
9-ازخرید موادخوردنی،آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی خارجی فاقدبرچسب فارسی خوداری کنید.
10-ازخریدگوشت چرخ کرده آماده ازقصابی هاوفروشگاههاخوداری کنید.
11-درهتل ها،مهمانپذیرهاوپانسیون های فاقدشرایط بهداشتی اقامت نکنید.
 
 
 
 
 
شهروندان ومیهمانان گرامی :
گروه سلامت محیط مرکزبهداشت استان کرمانشاه ضمن آرزوی سفری خوش برای شما،افتخارداردکه درطول تعطیلات نوروزی همراه ودرخدمت شمابوده ودرخواست می نمایدکه به محض مشاهده عوامل غیربهداشتی درهرکدام ازشهرستان های استان مراتب راباشماره تلفن های ذیل به ستاد فوریت های سلامت محیط اطلاع دهیدتااقدام لازم صورت گیرد.
 
ستادفوریت های سلامت محیط مرکزبهداشت استان کرمانشاه
7260008-0831
 
 
ستادفوریت های سلامت محیط وکاروزارت بهداشت
 
09678
۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید