اخبار

کارگاه آموزشی منطقه ای مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی برگزار گردید .

 در تاریخ 11/11/90 کارگاه آموزشی منطقه ای مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی جهت  ،کارشناسان مسئول بهداشت محیط شهرستانهای استان کرمانشاه و ایلام و با حضور کارشناسان مرکز سلامت محیط و کارو اداره آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه کرمانشاه برگزار گردید . در این کارگاه مباحث ، مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا، برنامه ها و اقدامات بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا در زمان بروز طغیان ،اصول نمونه برداری مواد غذایی ، انجام کار گروهی و ارائه گزارش کار توسط شرکت کنندگان ،آموزش روش آزمون HPC  جهت کنترل استخرهای شنا ،آموزش نحوه کنترل کیفیت فور، اتو کلاو، بن ماری و یخچال ،باز آموزی روش MPC  در نمونه های آب و فاضلاب توسط مدرسین کارگاه بطور مفصل مورد بحث قرار گرفت . همزمان با این کارگاه ،باز آموزی آزمونهای میکروبی جهت کارشناسان آزمایشگاههای آب استانهای ایلام و کرمانشاه و با حضور کارشناس مسئول آزمایشگاه آب استان کرمانشاه به عنوان سخنران در محل آزمایشگاه آب مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اجرا گردید .
۱۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید