اخبار

آماده سازی کارشناسان بهداشت محیط در خصوص نحوه پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی

آماده سازی کارشناسان بهداشت محیط  در خصوص نحوه پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی
کارگاه منطقه ای مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی و باز آموزی آزمون های میکروبی در روز سه شنبه تاریخ 11/11/90 در مرکز بهداشت استان کرمانشاه ،  با حضور کارشناسان معاونت محترم فنی  مرکز سلامت محیط کار ، کارشناسان اداره بهداشت آب و فاضلاب و مواد غذایی و کارشناسان مرتبط با آب و مواد غذایی استان کرمانشاه و ایلام در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار می گردد  .
۲۷ دی ۱۳۹۰ ۱۴:۳۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید