برگزاری اولین کارگاه دوروزه منطقه ای سبا وسما -سلامت زنان ومردان 60-25 سال - توسط معاونت امور بهداشتی با همکاری گروه سلامت خانواده .

برگزاری اولین کارگاه دوروزه  منطقه ای سبا وسما -سلامت زنان ومردان 60-25 سال - توسط معاونت امور بهداشتی با همکاری گروه سلامت خانواده .
این کارگاه با حضورریاست محترم اداره سلامت میانسالان وسایر کارشناسان برگزارشد.

این کارگاه با حضورریاست محترم اداره سلامت میانسالان وسایر کارشناسان این اداره ،کارشناسان  پنج دانشگاه قزوین – لرستان – همدان – کردستان – دزفول وکلیه پزشکان وماماهای شهرستان روانسر که بعنوان شهرستان پایلوت اجرای برنامه یائسگی انتخاب گردیده است برگزار گردید . مطالب  شیوه زندگی سالم دردورا ن میانسالی (تغذیه – فعالیت بدنی )- سرطانهای شایع درزنان وبررسی انواع STD –بیماریهای اعصاب وروان و... توسط سخنرانان آموزش داده شد وپرسش وپاسخ وبحث گروهی و(نقش بازی) با شرکت کنندگان انجام گرفت .