کارگاه کشوری سوء مصرف آمفتامین و مشکلات جنسی در اعتیاد

این کارگاه با حضور جناب آقای دکتر گویا و.. از تاریخ 16 مهر ماه به مدت سه روز برگزارمیگردد

کارگاه آموزشی کشوری سوء مصرف آمفتامین ها و مشکلات جنسی در اعتیاد با حضور جناب آقای دکتر گویا رئیس محترم مرکز مدیریت بیماریهای وزارت خانه  ،نماینده یونیسف ، سازمان ملل و جمعی از کارشناسان و پزشکان مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری از استانهای گلستان ، اهواز ، فارس ، یزد ، لرستان و.. از تاریخ 16  مهر ماه به مدت سه روز برگزارمیگردد .  دکتر حمزه معاون محترم امور بهداشتی دانشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان از مرکز مدیریت بیماریهای وزارت خانه در برگزاری کارگاه در استان تشکر و قدردانی نمود .  در این کارگاه ابتدا دکتر گویا ضمن تشکر از دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه معاونت امور بهداشتی از دکتر مکری جهت همکاری در برگزاری کارگاه تشکر نمودند . باتوجه به تغییر الگوی انتقال بیماری ایدز  در دنیا و کشور ،  و تولید ساده  این مواد  و کانونهای متعدد تولید کننده با اشکال متفاوت آن ،خواستار حساسیت و توجه ویژه به استفاده از آمفتامین ها به  خصوص در جوانان در برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی مراکز بیماریهای رفتاری گردید . در ادامه دکتر مکری استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژگی مواد محرک و علائم سوء مصرف آنها ، کارکرد طبیعی سیستم جنسی و زیر ساخت بیولوژی و روانی اختلالات جنسی به ویژه در اعتیاد در سوء مصرف آمفتامین ها با نمایش فیلم مصاحبه بیماران مصرف کننده شیشه ، اشاره نمود . در این کارگاه سه روز شرکت کنندگاه همچنین با سایکوز ناشی از مواد محرک ، بد بینی جنسی و اعتیاد به روابط جنسی ، راغب سازی  بیمار برای ورود به درمان ، ابعاد عصبی - زیستی تاثیر گذار آمفتامین ها با رویکرد کاربردی و ارزیابی رفتارهای اعتیاد  و مخاطره جویانه دربیماران مصرف کننده آمفتامین آشنا خواهند شد .