کارگاه آموزشی سلامت باروری و تنظیم خانواده

این کارگاه جهت نمایندگان نشریات ، خبر نگاران و خبر گزاری استان در تاریخ 10/7/90 در سالن اجتماعات معاونت امور بهداشتی برگزار گردید .
کارگاه آموزشی سلامت باروری و تنظبم خانواده جهت نمایندگان نشریات ، خبر نگاران و خبر گزاری استان در تاریخ 10/7/90 در سالن اجتماعات معاونت امور بهداشتی برگزار گردید . در این کارگاه ابتدا دکتر رامین رضایی معاون فنی معاونت بهداشتی در خصوص اهمیت سلامت باروری و تنظیم خانواده و نقش اصحاب رسانه های در انتقال مفاهیم و همکاری با دانشگاه در جهت گسترش ، و دستیابی به اهداف برنامه های تنظیم خانواده توضیحاتی بیان نمود. در ادامه مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری سرکار خانم بهادری در زمینه اهمیت مشارکت بین بخشی و انتظارات که در این خصوص از نمایندگان نشریات ، خبر نگاران و خبر گزاری استان وجود دارد اشاره نمود . در این کارگاه مطالب آموزشی ( مفاهیم و اهمیت برنامه سلامت مادران باردار ، آشنایی با انواع روشهای پیشگیری ، روشهای جراحی و روشهای مردانه پیشگیری از بارداری و اهمیت مشارکت مردان در برنامه های تنظیم خانواده و سلامت باروری ) توسط خانم دکتر شفیعی ، خانم تیموری و جناب آقای دکتر خسروی ارائه گردید . در پایان خانم جمشیدپور مدیر گروه سلامت خانواده ضمن جمع بندی مطالب عنوان شده خواستار همکاری هر بیشتر اصاحاب رسانه در برنامه سلامت باروری و تنظیم خانواده در جهت دستیابی به اهداف و شاخصهای توسعه استان گردید .