گامهایی برای معرفی شهرستان پاوه به عنوان" شهر سالم در کشور"

در راستای کاندید شدن شهر پاوه به عنوان شهر سالم در کشور ، صبح امروز جلسه ی کارشناسی و بررسی سطح آمادگی این شهرستان با حضور دکتر تبریزی مشاور سازمان جهانی بهداشت و مسئول تحقیقات وزارت بهداشت ، دکتر شکیبا معاون بهداشت دانشگاه  و جمعی از مدیران و کارشناسان مربوطه در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

طی این نشست دکتر تبریزی مشاور سازمان جهانی بهداشت و مسئول تحقیقات وزارتخانه گفت: برنامه شهر سالم با هدف رسیدن به شهروند سالم در شهر سالم با مشارکت خود مردم ، سازمان ها و نهاد هاست.

به گفته وی  همزمانی اجرای برنامه های سلامت خانواده و نظام ارجاع با رویداد شهر سالم فرصت بسیار مناسبی جهت اجرای موفق تر این برنامه است.

وی افزود: سه رکن مشارکت جامعه و مردم، مشارکت ارگان ها و نهادها وNGO ها، مستند سازی از ارکان اساسی و مهم در اجرای برنامه شهر سالم هستند.

در ادامه دکتر شکیبا نیز ضمن استقبال از رویداد شهر سالم ، به سابقه استان کرمانشاه در پیشبرد طرح روستای سالم در کشور اشاره کرد و گفت:  معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تمام توان خود را برای اجرای بهتر رویداد شهر سالم بکار خواهد گرفت.