برگزاری اولین کارگاه تغذیه در دورانهای مختلف زندگی ویژه کارکنان بخش های توسعه و رفاه اجتماعی

اولین کارگاه دو روزه آموزش تغذیه در دورانهای مختلف زندگی با حضور کارشناسان تغذیه و کارشناس مسئولین بهداشت خانواده ستاد شهرستانی و کارشناسان ادارت بهزیستی ، کمیته امداد امام خمینی ( ره ) ، جهاد کشاورزی ، آموزش و پرورش ، شهرداری و نهضت سواد آموزی استان در سالن اجتماعات  معاونت امور بهداشتی از تاریخ 8 لغایت 9 خرداد برگزار گردید . در این کارگاه مباحثی  در خصوص تغذیه کودکان، مادران باردار ، تغذیه بزرگسالان و سالمندان ، بهداشت مواد غذایی ، بهداشت آب و فاضلاب ، تولید مواد غذایی و سبزیکاری در باغچه ارائه گرد. در این کارگاه آقایان  دکتر ضابطی ،اردیخانی ، مهندس اجرایی ، مهندس ذوالنوریان و خانمها  حیدری  ،نجفی ، کاملی ، سحر گاهی ،  مهندس رستمی  بعنوان مدرسین کارگاه مطالب مورد نیاز را ارائه نمودند .