رویکرد شورای عالی سلامت رویکرد، عملیاتی سلامت محور است

دومین جلسه شورای عالی سلامت در تاریخ 4/3/90 در سالن اجتماعات استانداری با ریاست استاندار جناب آقای مهندس هاشمی برگزار گردید . در این جلسه استاندار محترم از کلیه مجریان استانی خواستار تلاش مجدانه در جهت ارتقاء وضعیت استان و ارائه خدمات مناسب به مردم گردید .  در این جلسه ضمن ارائه گزارش دستور کار جلسه و بررسی موانع و ارائه راه کارمناسب ، تصمیماتی در خصوص ، احداث پارک بانوان توسط شهرداری ، توسعه جذب کمک خیرین جهت کمک به بیماران خاص و صعب العلاج ، تشکیل NGO   پزشکان خیر ، ایجاد فرهنگ اهداء عضو در جامعه ، احداث شهرک سلامت اتخاذ گردید .  در یایان آقای مهندس هاشمی استاندار محترم از زحمات  آقای دکتر نیک بخت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و سایر همکاران از ارائه خدمات به جمعیت عشایری استان تقدیر و تشکر نمود .

۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲