تصفیه خانه فاصلاب بیمارستان امام خمینی (ره) سنقر، پس از بهسازی و انجام اصلاحات لازم مجددا وارد مدار شد.

تصفیه خانه فاصلاب بیمارستان امام خمینی (ره) سنقر، پس از بهسازی و انجام  اصلاحات لازم مجددا وارد مدار شد.

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت بهداشتی بیان کرد:

با پیگیری های مکرر  و تلاش گروه  سلامت محیط معاونت بهداشتی ، مدیریت‌محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر مجموعه‌ منابع فیزیکی دانشگاه، تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان سنقر مجدداً فعال شد.

وی افزود: این اقدام که با حمایت ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم توسعه با هزینه ای بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال صورت گرفته است، نشان دهنده اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی و زیست‌ محیطی برای  مسئولین و مدیران دانشگاه علوم‌ پزشکی به عنوان متولی سلامت می باشد.

پساب خروجی تصفیه خانه که اکنون کاملا شفاف شده است، پس از کلرزنی، قابلیت تخلیه به شبکه جمع آوری فاضلاب شهری را دارد و بخشی از آن جهت آبیاری فضای سبز محوطه بیمارستان مورد استفاده قرار