تلاش بی وقفه معاونت بهداشت در ارتقای سلامت نوزادان

تلاش بی وقفه معاونت بهداشت  در ارتقای سلامت نوزادان
:

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه

با توجه به تجربه موفق اجرای جلسات هم اندیشی وکمیته های دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان با حضور رییس دانشگاه واساتید و مدیران گروه های تخصصی نوزادان و زنان و سایر اعضاء تاثیرگذار در راستای کاهش مرگ ومیر در این گروه سنی آسیب پذیر ، یکی از برنامه های پیش بینی شده این معاونت در سال جاری اجرای مستمر این کمیته ها ،تجزیه وتحلیل شاخص ها ی نوزادان وتدوین مداخلات موثر در راستای بهبود وضعیت موجود است.

رایگان نمودن آزمایشات پیش از بارداری جهت ساکنین روستاها و حاشیه شهرها در مصوبات کمیته دانشگاهی سال ۱۴۰۱ و نیز تهیه و خرید مکمل های مورد۷ نیاز کمک شایانی به تشخیص زودرس ،درمان وکنترل بیماریهای زمینه ای همچون دیابت ، کم کاری تیروئید ،فشارخون و... نموده است.

برگزاری گارگاه ها توسط اساتید گروه تخصصی نوزادان ،ارتقاء پوشش مراقبت های دوران پیش از بارداری،حین بارداری ونوزادی ویزیت نوزادان توسط پزشک در پایگاه ها ومراکز خدمات جامع از مهمترین برنامه های این معاونت در راستای کاهش مرگ ومیر نوزادان در استان می باشد.

۹ تیر ۱۴۰۲ ۱۴:۳۶