💢 خدمات بهداشتی و مراقبتی عشایر کوچ رو در مناطق گرمسیری استان زیر ذره بین کارشناسان بهداشتی

دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشت دانشگاه🔻🔻

🔹 در آستانه کوچ عشایر به مناطق ییلاقی استان با اشاره به اینکه جامعه عشایری به عنوان قشری مولد نقش بسیار مهمی در شکوفایی اقتصادی، مناسبات سیاسی و اجتماعی کشور دارند، می طلبد در راستای حفظ و ارتقای سلامت عشایر در طول مسیر کوچ و نقاط استقرار،خدمات بهداشتی و درمانی مطلوبی به آنها ارائه گردد.

🔹 با توجه به وظیفه وزارت بهداشت در راستای تامین سلامت عموم افراد جامعه، در طول سال های اخیر نیز برنامه ها و مراقبت های خوبی توسط معاونت بهداشتی جهت عشایر کوچنده استان اجرا شده است.

🔹تیم‌های سیار سلامت متشکل از پزشک، ماما، دارویار، بهورز، مراقبین سلامت، بهداشت محیط و ... با مراجعه به مناطق عشایر نشین در شهرستان هایی که عشایر در حوزه جغرافیایی آنها قراردارند انواع خدمات بهداشتی و درمانی را به آنان ارائه می‌دهند.

🔹 تشکیل پرونده سلامت خانوار، ویزیت پزشک و ماما، توزیع دارو و مکمل ها برای بیماران نیازمند، مراقبت از سالمندان، میانسالان، زنان باردار،کودکان، واکسیناسیون، کنترل کیفی و کلرزنی آب آشامیدنی، آموزش بهداشت در زمینه بیمارهای واگیر و غیرواگیر، بهداشت محیط از جمله خدماتی است که به عشایر ارائه می شود.

🔹 در این راستا بیش ۲۲۰۰ مورد خدمت به عشایر حاضر در مناطق قشلاقی استان در زمستان سال ۱۴۰۱ ارائه شده است.