🔰شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی مورد پایش وزارتی قرار گرفت

📌در راستای انجام پایش جامع کشوری از عملکرد بهداشت و درمان، نشستی با حضور مهندس سیدرضا هاشمی کارشناس سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، جمعی از مدیران ارشد معاونت بهداشتی و دکتر امینی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی برگزار شد.

📌در این پایش دکتر وهاب امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی، گزارشی از عملکرد شبکه و مرکز بهداشت این شهرستان، در برنامه های مختلف بهداشتی در تمامی سطوح را به تیم پایش کننده ارائه کرد.

📌مهندس هاشمی و هئیت همراه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی تازه آباد و خانه بهداشت زیارت تمرخان، روند اجرای برنامه های بهداشنی را مورد ارزیابی قرار دادند.

📌در ادامه نشست جمع بندی و ارایه گزارش پایش فعالیت های بهداشتی شبکه ثلاث باباجانی برگزار شد و در نهایت ضمن ارزیابی شاخص ها و برنامه های اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه، در راستای اجرای برنامه های پایش و نظارت بر برنامه های گروه های بهداشتی از تمامی سطوح، بحث و تبادل نظر شد و  از عملکرد این شبکه در حوزه بهداشتی ابراز رضایت بعمل آمد.

✔️۲۹ آذر ماه

🆔@k_health