✅ پایش تیم نظارت و ارزیابی وزارت بهداشت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور

🔹تیم نظارت و ارزیابی وزارت بهداشت با سرپرستی دکتر فقیهی، کارشناس طرح گسترش شبکه های وزارت بهداشت، شبکه بهداشت و درمان کنگاور را مورد پایش قرار داد.

♦️در این پایش دکتر خالدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور، در خصوص جمعیت تحت پوشش، زیر ساخت های موجود، شاخص های بهداشتی این شبکه ارایه نمودند.

♦️در ادامه دکتر فقیهی ضمن بازدید از خانه بهداشت کرماجان و مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک، عملکرد کمی و کیفی کارکنان این مراکز را مورد بررسی قرار داد.

♦️همچنین در نشستی با حضور مدیران معاونت بهداشتی دانشگاه و مدیران ستادی و مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور، بررسی تحلیلی دقیق از آخرین گزارشات، شاخص های بهداشتی و ارائه راهکارها جهت بهبود عملکرد مرکز بهداشت کنگاور انجام گرفت و رضایتمندی از کلیه واحدهای پایش شده اعلام شد.

🆔@k_health