❇️ پایش مدیریتی معاونت بهداشتی دانشگاه، توسط کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شهرستان روانسر

⭕️ دکتر جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که وی را دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر امینی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر، مهندس اردلان معاون اجرایی و مدیران ارشد همراهی می‌کردند، از مرکز شماره ۲ این شهرستان بازدید کرد.

💢دکتر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی:🔻🔻

🔹این پایش در راستای پایش وزارتی و مدیریتی به منظور اصلاح فرآیند کاری حوزه سلامت و ارتقاء شاخص های بهداشتی، آموزش، تجهیزات و پیگیری و رفع مشکلات و چالش های مرکز است.

🔹بسته مراقبت خدمتی به مادران باردار  به خوبی ارائه می گردد.

🔹دهگردشی باید طبق روال باشد که خوشبختانه در این شهرستان به خوبی انجام می شود.

🔹معاینات شهرستان روانسر در بخش کشاورزی و بازدید از کارگاههای تحت پوشش توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای مطلوب بود .

🔹در شهرستان روانسر پوشش کارت بهداشت ۹۸ درصد، نمونه برداری میکروبی شهری ۱۰۰ درصد، مراکزتهیه، توزیع و فروش موادغذایی با معیار بهداشتی ۸۶ درصد بود.

🔹بسیار خرسندیم که وضعیت بهداشتی در این شهرستان به طور کلی مطلوب بود که جای تقدیر دارد.

💢دکتر امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر:🔻🔻

▫️جمعیت تحت پوشش درمانگاه شماره دو روانسر حدود ۱۶ هزار نفر می باشد که دو هزار نفر آن روستایی و ۱۴ هزار نفر جمعیت شهری است که سه خانه بهداشت و پنج روستای قمر دارد.

▫️۱۶۲ مادر باردار تحت پوشش این مرکز است و مراقبتهای پیش از بارداری به صورت روتین انجام می شود.

▫️همجنین چهار پزشک، چهار دندانپزشک و سه ماما در این مرکز حضور دارند که هر ماما ۷۰۰۰ هزار نفر تحت پوشش دارد.

▫️مرکز کوهورت در این شهرستان تاسیس شده که جمعیت تحت پوشش آن افراد ۳۵ الی ۶۵ سال است و غربالگری سالمندان در این مرکز صورت می گیرد.

▫️خوشبختانه هیچ مرگ مادر بارداری در این شهرستان رخ نداده و پسماند های عفونی بیمارستانی به صورت کاملا اصولی و بهداشتی دفع می شود.

▫️مراقبت و ارزیابی دوره ای از نوجوانان و جوانان ۱۰۰ درصد است و بر اساس نیاز سنجی، آموزش های سلامت  مراقبین سلامت و بهورزان به مردم انجام می شود.

✔️۲۹ آذر ماه

🆔@k_health