✳️ نشست ارزیابی انجام واکسیناسیون کرونا در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد

💠 دکتر  شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻

🔹 آموزش و اطلاع رسانی یکی از بهترین راه ها برای آشنایی عمومی جهت مقابله با ویروس کرونا می باشد.

🔷️ واکسیناسیون یکی‌ از راهبردهای اصلی گام پنجم مقابله با بیماری کووید ۱۹ می باشد و دُز سوم واکسن؛ راهکاری ساده اما مهم و حیاتی برای جلوگیری از پیک ششم بیماری است.

🔷️ واکسیناسیون به معنای ایجادایمنی قطعی نیست و تداوم اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده ازماسک،حفظ فاصله فیزیکی،شستن  دست ها،جلوگیری ازدحام جمعیت و عدم  حضور در مکان های شلوغ و اطمینان از تهویه مناسب نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد است.

🔷️خصوصیت موج جدید ویروس، انفجاری و آسانسوری بودن آن است، سرایت ویروس اومیکرون بسیار بالاتر است با استفاده از ماسک ، رعایت پروتکل ها و دوری از تجمعات می توانیم شرایط را بهتر کنیم.

🔹موج ششم بسیار خطرناک‌تر از موج های قبلی است و با تزریق دُز سوم واکسن کرونا می توانیم این خطر را کاهش دهیم.

🔷️ تزریق واکسن مادران باردار نیز با توجه به شرایطی که دارند، طبق دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هر چه سریعتر تکمیل شود.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health