❇️ ۸۹درصد مردم استان دُز اول و ۷۶ درصد دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند

⏹ در نشست امروز ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مطرح شد:🔻

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه :🔻🔻

💠 هم اکنون ۸۹ درصد مردم استان دُز اول و ۷۶ درصد نیز دُز دوم  واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

💠 همچنین تعداد ۱۸۵ هزار نفر دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند که معادل ۱۳/۲درصد گروه هدف واکسیناسیون در استان می باشد.

💠 خوشبختانه در حال حاضر استقبال مردم استان در انجام واکسیناسیون بسیار خوب است.

💠 نکته مهمی که در خصوص تزریق دُز یادآور واکسن باید در نظر گرفته شود این است که افرادی که واکسن سینوفارم را به عنوان دُز اول و دوم دریافت کرده اند ترجیحا بهتر است برای دُز یادآور و سوم نیز همین واکسن را تزریق کنند.

💠 با توجه به شیوع سویه جدید بیماری کرونا در دنیا برای پیشگیری از ورود بیماری به کشور تمهیداتی سختگیرانه در مرزها خواهیم داشت و تنها افرادی که دو دُز واکسن کرونا دریافت کرده اند و نتیجه تست Pcr آنها منفی است، اجازه ورود به کشور را دارند.

💠 با توجه به شرایط موجود با مشاهده هر نوع علائم سرماخوردگی باید فرض را بر کرونا گذاشت و دیگر نیازی به انجام تست Pcr نیست و باید تمام پروتکل ها برای پیشگیری از ابتلای دیگر افراد خانواده به بیماری رعایت شود.

💠 با این حال همچنان مراکز انجام تست Pcr در استان فعال هستند و روزانه تعداد ۱۵۰۰ مورد تست در این مراکز  انجام می شود و در صورت نیاز آمادگی افزایش تعداد موارد تست Pcr را در استان داریم.

🗓 دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻