بازدید استاندار از شهرستان ثلاث

پنج شنبه مورخ 17/10/89   دکتر مستوفی در معیت آقای مهندس هاشمی استاندار محترم  ضمن شرکت در شورای اداری شهرستان ثلاث باباجانی از  مرکز بهداشت  ثلاث باباجانی بازدید بعمل آوردند . همچنین در جلسه شورای اداری  کلیه مصوبات جلسه پیشین شهرستان که در حوزه کاری دانشگاه علوم پزشکی قرار داشت از جمله، تکمیل آزمایشگاه ، تامین2 نیرو دندانپزشک ، راه اندازی مرکز بهداشتی درمانی ازگله با تامین پزشک و تجهیز داروخانه مرکز ، آسفالت راه دسترسی به مرکز درمان گستر، پزشک رسانی ( متخصص زنان ) 2 روز در ماه ، بطور کامل اجرا گردیده بود،که از سوی استاندار ، فرماندار و مردم شهرستان از دانشگاه علوم پزشکی تقدیر و تشکر بعمل آمد. در بازدیدبعمل آمد از مرکز درمان گستر شهرستان ،ضمن بررسی مشکلات موجود در ارائه خدمات بهداشتی شهرستان و بحث پیرامون  مباحث مطرح شده از مرکز در حال ساخت شهرستان نیز بازدید بعمل آمد  .