تشکیل دومین کارگاه آموزشی سوختگی و مسمومیتهای کودکان جهت متخصصین و پزشکان

دومین کارگاه آموزشی سوختگی و مسمومیتهای کودکان جهت هسته آموزشی برنامه مانا در معاونتهای درمان ، آموزش شهرستانهای تابعه درتاریخهای 11 و 12 دی ماه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان تشکیل گردید . ابتدا دکتر کبودی معاون فنی ضمن خوشامد گویی و تاکید بر اهمیت موضوع اهداف کارگاه را ارائه راهکارههایی درجهت پیشگیری و مدیریت سوختگی و حوادث در اطفال عنوان نمود . همچنین خانم جمشید پور مدیر گروه سلامت خانواده ضمن خوشامد گویی به مدعوین و مدرسین کارگاه ، ارتقای سلامت کودکان و کاهش مرگ و میر آنان را یکی از اولویتهای مهم دنیا ذکر نمود .که امید است با بهبود مهارت کارکنان بهداشتی در نحوه برخورد با کودکان مصدوم بتوان به این مهم دست یافت . مدرسین کارگاه آقایان دکتر ضابطی ، دکتر سمیعی و خانم دکتر شفیعی بوده و آقایان دکتر قدیری ودکتر اکرمی  بعنوان استاد راهنما هدایت مطالب علمی ارائه شده را بر عهده داشتند .