⚛ راه اندازی سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت

💢دکتر مازیار طهماسبی مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه :🔻

💠سامانه خود مراقبتی در حوزه سلامت روان برای استفاده جمعیت عمومی راه اندازی شده و همه افراد هم اکنون میتوانند بدون ذکر مشخصات هویتی ،با مراجعه به این پایگاه از خدمات آنلاین این سامانه استفاده کنند.

💠مردم استان ما نیز همانند سایر نقاط کشور با آسیبهای روانی ناشی از ویروس کرونا و بطور ویژه تر بحران زلزله روبرو شده اند و با مسائل مختلف و آسیب های روحی زیادی مانند استرس،اضطراب، ترس از مرگ خود و بستگان ،افسردگی و وسواس مواجه بوده اند.

💠بر این اساس سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان به آدرس اینترنتی salamat.gov.ir   راه اندازی شده است.

💠همه افراد هم اکنون میتوانند بدون ذکر مشخصات هویتی با مراجعه به این سامانه و انتخاب گزینه((خودارزیابی روانشناختی ))در سمت چپ و پایین صفحه ،به سوالات دهگانه غربالگری در حوزه سلامت روان پاسخ داده و از سامانه بازخورد دریافت نمایند.

💠در بخشهای بعدی،محتوای آموزشی خودمراقبتی در حوزه سلامت روان و فهرست مراکز خدمات جامع سلامت نیز گنجانده شده است .

💠افراد میتوانند ضمن مطالعه محتوای آموزشی در صورت نیاز با استفاده از سامانه ،به جستجوی مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت خود پرداخته و برای دریافت خدمات سلامت روان از پزشکان و کارشناسان سلامت روان کمک بگیرند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health