💠برنامه های امسال هفته جوان در معاونت بهداشتی دانشگاه با تاکید بر کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا اجرا می شود

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻

🔹ولادت حضرت علی اکبر(ع)، الگوی جوان ایران اسلامی و روز جوان را تبریک می گویم.

🔹واژه جوان یادآور حیاتی پر از نشاط و همراه آن تلاش و کوشش در عرصه های حیات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.

🔹جوان مجموعه ای از استعدادهای شکوفا شده و فشرده از نیروهای ذخیره شده آماده به کار و نام و عنوانش یادآور امیدها و آرزوهاست.

🔹بنابراین تامین سلامت جسم و روان و شادابی و نشاط آنان باید مورد توجه همه برنامه ریزان جامعه قرار گیرد.

🔹روز پنجم فروردین سال ۱۴۰۰ مصادف با ولادت با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز ملی جوان است و هرساله به این مناسبت  و جهت ارج نهادن به مقام و منزلت جوان برنامه های خاص برای گروه سنی ۱۸تا۲۹سال برگزار می شد.

🔹اما امسال با توجه به شرایط موجود، تمرکز تمامی برنامه ها بر کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا با شعار "جوانان، پیشرو در کنترل بیماری کرونا" خواهد بود.

🔹 در حوزه معاونت بهداشتی، در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه، شکوفایی و حمایت از نیروهای مولد جامعه که عمدتا قشر جوان جامعه می باشند، برنامه های مختلف سلامت جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی  برای جوانان وجود دارد.

🔹در این راستا تمام متولیان حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه سعی و تلاش خود را می نمایند تا با ارتقاء آگاهی در آحاد جامعه به کمک تمامی امکانات آموزشی و فرهنگی بتوانند عملکرد سلامت جوانان را ارتقا دهند و با ارایه خدمات و امکانات و حمایتهای مدیریتی در جهت اصول اعتقادی و دینی به تکامل نوجوانان و جوانان کمک نمایند.

🔹روز جوان بهانه ای است  تا جوان ایرانی هرچه بیشتر مورد توجه توجه قرار گرفته و ارزش و شان او در نزد مسوولان و خانواده های ایشان بیش از پیش ارتقا و اعتلا یابد.

با آرزوی سربلندی جوانان ایران زمین

✅۵ فروردین ۱۴۰۰