برگزاری کارگاه دو روزه سوختگی و مسمومیتهای کودکان در تاریخ 21 و 22 آذر ماه

کارگاه آموزشی سوختگی و مسمومیتهای کودکان جهت مدیران سلامت خانواده و کارشناس مسئولین برنامه کودکان شهرستانها در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید . در این کارگاه ضمن خیر مقدم و بیان اهداف کارگاه توسط دکتر کبودی  ،  در خصوص اهمیت برنامه مراقبت مسمومیتها و سوختگی در اطفال ، نحوه برخورد با کودک دچار حادثه ، کودک دچار سوختگی ، کودک دچار  سوختگی الکتریکی و صاعقه ، استنشاقی ، شیمیایی و قیر ، کودک دچار سرمازدگی  ، کودک دچار مسمومیت با نفت ، دارو  و ارگانو فسفره و همچنین کودک دچار گزیدگی  مطالبی ارائه شد . مدرسین کارگاه  جناب آقای دکتر سمیعی ، خانم دکتر شفیعی ، خانم شاطر آبادی ، خانم کاملی ، خانم کریمی بودند .  همچنین سر کار خانم دکتر ویسی ریاست محترم بیمارستان معتضدی  و جناب آقای دکتر ضابطی ریاست محترم بیمارستان شهید فهمیده بعنوان استاد راهنما هدایت موضوعات مطرح شده را بر عهده داشتند .