آیا می دانید؟سل؛ طاعون سفید

آیا می دانید?

1-      در هر ثانیه یک نفر در جهان آلوده به میکروب سل میشود.

2  - از هر سه نفر جمعیت جهان، یک نفر آلوده به میکروب سل میباشند

3-  هر 15 ثانیه 1 نفر به علت بیماری سل فوت میشود.

4- هر روز 5000 نفر در جهان در اثر این بیمار جان میسپارند و تقریبا سالانه 2 میلیون مرگ ناشی از این مرض رخ میدهد.

5- در حال حاضر 20 میلیون نفر بیمار مبتلا به سل، در 22 کشور جهان اسکان دارند.و.........

23 مهرماه، روز ملی مبارزه با بیماری سل

هر ساله روز 24 مارس میلادی "روز جهانی سل" نام دارد. در ایران 23 مهر ماه "روز ملی مبارزه با سل" نامیده شده است.

همزمان با روز ملی سل، دومین سمینار مدون یک روزه سل کودکان توسط مرکز تحقیقات بیماریهای تنفسی کودکان 22 مهر ماه برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دکتر سهیلا خلیل‌زاده دبیر اجرایی سمینار گفت: سمینار فوق با همکاری مرکز مبارزه با بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در سالن دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

وی افزود: اپیدمیولوژی سل کودکان در ایران، نقاط ضعف و موفقیت‌های درمان سل، روشهای تشخیصی جدید و آزمایشگاهی، درمان و عوارض داروهای سل از جمله مباحثی است که در این سمینار مطرح خواهد شد.

وهمچنین به مناسبت این روز از کلیه شهرستا نها ی استان خواسته شده ، اطلاع رسانی و آموزش صحیح در خصوص این بیماری داده شود