دومین جلسه شورای عالی سلامت سه شنبه 89/6/30 در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد .

استاندار کرمانشاه : کلیه دستگاهها بایستی حداکثر تلاش و نظارت خود را بر نامه های توسعه و سلامت استان اعمال نمایند .

دکتر نوری زاد  ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و دبیر جلسه شورای عالی سلامت استان ضمن اشاره بر مصوبات جلسه اول شورا،  تسریع در اجرای مصوبات  و تعامل و همکاری کلیه ارگانها را در تکمیل نقشه جامع سلامت استان را خواستار شد .

در این جلسه استاندار محترم ضمن اشاره بر برنامه های در دست اجرای استان و موفقیت های کسب شده از کلیه ادارات  ، خواستار نظارت و جدیت بیشتر بر برنامه های توسعه ایی استان گردید .

در این جلسه در خصوص ارتقاء کیفیت آبرسانی در بخش روستایی ، ساماندهی و ارتقاء عملکرد کشتارگاههای استان و توسعه بازارچه پرویز خان شهرستان قصر شیرین تصمیماتی اتخاذ و از مسئولین اداره آب و فاضلاب شهری و روستایی استان توسط ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تقدیر بعمل آمد .

در پایان جناب آقای مهندس هاشمی استاندار محترم استان خواستار حداکثر تلاش ونظارت دستگاههای اجرایی استان برای توسعه همه جانبه استان و ارتقاء سطح سلامت مردم گردید .

۳۱ شهریور ۱۳۸۹ ۱۳:۴۸