اخبار

اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان

اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان

 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور اطلاعیه‌ای اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب‌دا، این وزارتخانه، به منظور پیشگیری از عوارضی همچون مشکلات گوارشی، افزایش وزن، از کنترل خارج شدن بیماری دیابت و فشارخون، اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.
در این اطلاعیه ضمن بیان ضرورت ساده بودن غذای مصرفی و نداشتن تفاوت زیاد با غذای روزمره فرد روزه‌دار، بر استفاده از سه وعده غذایی شامل سحری، افطار و شام تاکید و بر لزوم استفاده از 5 گروه مواد غذایی شامل نان، غلات، گوشت و تخم‌مرغ، شیر، لبنیات، میوه‌ها و سبزیجات توصیه شده است.
همچنین به منظور پیشگیری از یبوست و رفع آن و نیز به بیمارانی که کلیه سنگ‌ساز دارند، نوشیدن آب فراوان به میزان 8 تا 12 لیوان در کنار مصرف مواد غذایی پرفیبر توصیه شده است.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه این اطلاعیه از هم‌وطنان خواسته است ضمن خودداری از مصرف غذاهای آماده و فست فودها، سعی کنند به جای مصرف روغن‌ نباتی جامد از روغن مایع گیاهی در پخت و پز استفاده کنند و برای تأمین کلسیم نیز، علاوه بر مصرف لبنیات کم چرب چنانچه نیاز به کلسیم بیشتری دارند، طبق نظر پزشک معالج از قرص و مکمل‌های غذایی استفاده نمایند.

۲۰ اَمرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید