کارگاه کم کاری تیروئیدنوزادان درتاریخ 89/3/26برگزارگردید.

عکس کارگاه 89/3/26بیماریهاکارگاه یکروزه غربالگری بیماری کم کاری تیروئید نوزادان در تاریخ 26/3/89 با حضور ریاست محترم مرکز مدیریت بیماریها ،معاون محترم دفتر هماهنگی سازمان امور عشایر کشور ، معاونین بهداشتی ، مدیران گروه پیشگیری ومبارزه با بیماریها ، کارشناسان استانی سازمان امور عشایری کشورو .... در این معاونت برگزار گردید .
در ابتدا، کارگاه با تلاوت قرآن کریم مزین به نور معرفت گردید سپس جناب آقای دکتر معینی مستوفی معاون محترم امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن خیر مقدم به بیان اهداف و ضرورت تشکیل کارگاه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان توضیحات مبسوطی ارائه نمودند. در ادامه جناب دکتر نبوی معاون محترم اجرایی مرکز مدیریت بیماریها به ارائه گزارش پیشرفت اجرایی برنامه در سطح ملی پرداختند . سپس سرکار خانم دکتر خادمی مدیر محترم گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها – معاونت بهداشتی کرمانشاه ارائه گزارش پیشرفت اجرای برنامه در استان کرمانشاه ارائه نمودند.
بعد از آن جناب آقای مهندس احمدی معاون محترم دفتر هماهنگی سازمان امور عشایر کشور در خصوص پراکندگی جغرافیایی جمعیت عشایری در کشور و ویژگی های ارائه خدمات بهداشتی و مشکلات انان مطالب مفیدی رابیان نمودند . در پایان جناب اقای مهندس اردلان مدیر محترم گروه طرح و گسترش معاونت بهداشتی کرمانشاه به بیان خدمات بهداشتی و درمانی در جامعه عشایری کشور پرداختند که کلیه شرکت کنندگان جهت دستیابی به راهکارهای عملی برای رسیدن به پوشش مطلوب برنامه غربالگری نوزادان در جامعه عشایری کشور به بحث و گفتگو پرداختند .

اسلاید های گزارش عملکرد استان کرمانشاه وتصاویر درصفحه گروه پیشگیری و مبارزه بابیماریها ، بخش اطلاعات وارتباطات ،صفحه ارسال ودریافت فایل موجود می باشد