جلسه توجیهی - آموزشی مشارکت تیم پزشک خانواده در برنامه ملی خود مراقبتی برگزار شد.

جلسه  توجیهی - آموزشی مشارکت تیم پزشک خانواده در برنامه ملی خود مراقبتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه  توجیهی - آموزشی مشارکت تیم پزشک خانواده در برنامه ملی خود مراقبتی  در تاریخ  دوم  مرداد  ماه در معاونت امور بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه توجیهی که با  مشارکت گروه آموزش و ارتقای سلامت و گسترش شبکه ها و با حضور مدیران شبکه ها، کارشناسان آموزش و ارتقای  سلامت و کارشناسان گسترش شبکه های بهداشت و درمان تابعه استان در محل معاونت بهداشتی برگزار شد  ابتدا خانم دکتر ناهید خادمی  معاون  فنی  مرکز بهداشت استان کرمانشاه، کلیاتی در مورد اهمیت برنامه خود مراقبتی و لزوم مشارکت کلیه واحدهای کارشناسی مطالبی را بیان نمودند.

سپس خانم دکتر شاه آبادی مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت در مورد اصول برنامه خود مراقبتی و چگونگی ادغام برنامه در شرح وظایف تیم پزشک خانواده بر اساس دستورالعمل وزارت متبوع توضیحات مبسوطی ارایه دادند. در پایان نیز  خانم صادقی کارشناس مسئول برنامه پزشک خانواده در مورد انتظارات از تیم پزشک خانواده و چگونگی تخصیص اعتبارات این برنامه مطالبی را ارایه دادند.