برنامه های هفته سلامت معاونت بهداشتی (7-1 اردیبهشت ماه )با شعار غلبه بر دیابت اعلام گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی برنامه های هفته سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سال 95 (7-1 اردیبهشت ماه )با شعار غلبه بر دیابت اعلام گردید:

یکم اردیبهشت ماه با شعار عزم ملی برای تحقق اهداف سند بیماریهای غیر واگیر :

افتتاحیه برنامه های هفته سلامت با نواختن زنگ سلامت در دبیرستان علامه طباطبایی شهرک نوکان  و همچنین برگزاری مراسم سخنرانی در خصوص هفته سلامت در 20 مدرسه سطح شهر آغازمی گردد.

ازدوم تاهفتم هفته سلامت :

برنامه هایی ازجمله ، غرفه هایی از واحدهای مختلف معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه مشترکا، اتوبوس دیابت، اتوبوس فوریت ها و ماکت روستای سالم و....درمکان های ذیل اجرا می گردد.

دوم اردیبهشت ماه

مکان: میدان آزادگان

سوم اردیبهشت ماه

مکان: میدان طاقبستان

چهارم اردیبهشت ماه

مکان:  ماهیدشت

پنجم اردیبهشت ماه

مکان: شهرک امام (مرکزبهداشتی درمانی)

ششم اردیبهشت ماه

مکان: جعفرآباد (مرکزبهداشتی درمانی)

هفتم اردیبهشت ماه

مکان: پارک معلم (واجرای برنامه اختتامیه هفته سلامت)

ساعت اجرای برنامه ها: 30/8لغایت 30/12 صبح و 16 لغایت 20 عصرمیباشد .

تونل عبرت: مستقر در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه (همه روزه آماده بازدید عموم بخصوص دانش آموزان می باشد).

مسابقه رالی:روز پنجشنبه دوم اردیبهشت ماه راس ساعت 10 صبح از درب ساختمان شماره یک تا پارک کوهستان با حضور پرسنل دانشگاه علوم پزشکی میگردد.

در روز سوم مراسم  پیاده روی خانوادگی ساعت از ساعت 8تا 10 صبح از درب ساختمان شماره یک دانشگاه به سمت میدان طاق بستان  اجرا می گردد.