به گزارش روابط عمومی معاونت
بهداشتی پنجمین وآخرین جلسه کارگروه تخصصی سلامت
و امنیت غذایی استان بیست وپنجم اسفند ماه به ریاست آقای دکتر شاه حسینی معاون محترم
سیاسی امنیتی استانداری و دبیری آقای دکتر کریم رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و
با حضور سایر مدیران ارشد استان درسالن جلسات دفتر معاونت سیاسی امنیتی استانداری
برگزار شد.
در این جلسه ضمن تقدیر از
فعالیت های مدیریت کشتارگاه بیستون و همکاری اتحادیه قصابان در راستای راه اندازی
و استقرار سالن پیش سرد گوشت، بر لزوم تجهیز بیشتر این سالن و تکمیل ناوگان حمل و
نقل لاشه های استحصالی تأکید گردید. گفتنی
است که طی نمودن این پروسه و قرار گرفتن گوشت به مدت 24 ساعت در دمای 2 تا 8 درجه یکی
از مهمترین عوامل به منظور پیشگیری از بیماری های مشترک انسان و دام می باشد که با
پیگیری های مستمر و همکاری سازمان های مرتبط برای اولین بار در کشتارگاه دام
بیستون به مرحله اجرا درآمد.
سپس موضوع مشکلات فاضلاب شهر
کرمانشاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید با توجه به اهمیت موضوع و
اعتبارات سنگینی که به منظور رفع این معضل موردنیاز می باشد، پس از تهیه طرح جامع
ساماندهی فاضلاب شهر کرمانشاه، موضوع در قالب فازهای کوچکتر تقسیم بندی شده و به
عنوان اولویت سلامت در شورای توسعه و برنامه ریزی مطرح و پیگیری گردد.
در خاتمه آقای دکتر بیگلری مدیرمحترم
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت استان گزارشی از وضعیت HIV/AIDS استان
ارائه داد و بر لزوم همکاری مستمر و همه جانبه تمامی سازمان ها و مردم به منظور
پیشگیری از شیوع این بیماری در استان تأکید کرد.