فلوشیپ در سال 95 با مباحث جدیدترادامه خواهد داشت .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی هفتمین دوره برنامه توانمندسازی مدیران و روسای بهداشتی منطقه غرب کشور (فلوشیپ )در روزهای نهم ودهم اسفند ماه در سالن جلسات بوستان توسط معاونت بهداشتی وبا حضورمدیران وروسای مراکز بهداشتی درمانی استانهای کردستان ، ایلام وکرمانشاه  برگزار میگردد .

در این کارگاه ابتدا دکتر شکیبا معاونت امور بهداشتی ضمن خیرمقدم به حضاراین دوره را هفتمین واخرین برنامه فلوشیپ در سال 94اعلام کرده وگفتند برنامه توانمندسازی در سال 95با مباحث جدیدتروشرکت سایر گروههای هدف برگزار خواهد شد.

ایشان سپس درخصوص مدیریت بیماری های غیرواگیر مطالبی را ارائه دادند و افزودند هدف برنامه دفتر مدیریت بیماریهای غیر واگیر، ادغام برنامه های غیر واگیر در سیستم مراقبتهای بهداشتی اولیه است .

وی با ارایه مطالبی در مورد فلوچارت غربالگری ، بیماریابی ومراقبت در خصوص چک لیستها  گفتند چک لیست ابزاری برای پایش مراکزبهداشتی درمانی میباشد که باعث شفافیت ارزیابیها میگردد .

ایشان در خاتمه عنوان کردندما برای دستیابی به اهداف خود به اجرای برنامه پزشک خانواده ،ادغام برنامه ها طبق دستوالعمل کشوری ،بسته های خدمتی غیر واگیر واجرای برنامه PENنیازمندیم .

در ادامه دکتر کرمی متین عضوهیئت علمی دانشگاه اعتباربخشی و اصول و فنون بهبود کیفیت را ارائه دادند.

سپس دکتر فضائلی عضو محترم هیئت علمی ارزشیابی اقتصادی برنامه هاو فناوری های بهداشتی همچنین اصول و فنون کاربردی اقتصاد سلامت را مطرح نمودند.

این برنامه هم اکنون در حال برگزاری میباشد .