در زمان آلودگی هوا ماسکهای کاغذی به هیچ وجه جوابگو نمیباشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی به دنبال آلودگی هوای استان دکتر ابراهیم شکیبا معاونت امور بهداشتی در توصیه هایی از عموم شهروندان خواست با توجه به تعطیلی مدارس دانش آموزان ودانشجویان عزیز از منزل خارج نشوند .

همچنین با توجه به وضعیت بحرانی هوا افراد سالمند ، مادران باردار وکسانیکه بیماریهای زمینه ای قلبی -عروقی دارند به هیچ وجه از منزل خارج نشده ودر صورت ضرورت خروج از منزل حتما از ماسکهای مناسب استفاده نمایند ایشان تاکید کردند ماسکهای کاغذی به هیچ وجه جوابگو نمیباشند.

معاونت بهداشتی به همشهریان عزیز توصیه کرد در زمان آلودگی هوا مردم مصرف میوه وسبزیجات ومایعات را بیشتر کنندو در زمان آلودگی هوا درب وپنجره ها را باز نگذارند.

وی همچنین به راننده های محترم توصیه کرد شیشه های خودرو را در حالت پایین قرار نداده و وضعیت هوای داخل خودرو را در حالت چرخشی مجدد قرار دهند.