دکتر کریم : سال 95 سال بهداشت وموفقیتهای پیشروی آن میباشد.

دکتر کریم با تاکید بر اینکه بر اینکه روش های سنتی آموزش بهداشت امروزه جوابگوی سیستم نیست گفت روش های آموزش بهداشت باید نوین ، به روز ،اثر بخش ومتناسب با فرد باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نشست هماهنگی برنامه عملیاتی کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی - عروقی شهرستان پاوه توسط گروه بیماریها و آموزش سلامت معاونت بهداشتی در تاریخ یکم اسفند ماه با حضور دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه و دکتر شکیبا معاونت امور بهداشتی  وهمکاران معاونت بهداشتی برگزار گردید .

در این نشست دکترسارا شاه آبادی کارشناس برنامه آموزش سلامت  با بیان اینکه بیماری های قلبی – عروقی جز یکی از 10 علت اصلی مرگ دردنیاست گفت تغییرات در نحوه تغذیه ، فعالیت فیزیکی و استعمال دخانیات از تغییرات مهم افزایش روزافزون علت بروز  بیماریهای قلبی – عروقی  است .

ایشان در ادامه گفتند یکی از معضلاتی که جوامع با آن درگیر هستند ریز فاکتورهاست و خودمراقبتی جهت ارتقای سلامت اهمیتی خاص دارد که با هدفمند شدن برنامه ها ی آموزش سلامت  تمرکز روی آن صورت گرفته است .

دکتر کریم نیز با تاکید بر اینکه بر اینکه روش های سنتی آموزش بهداشت امروزه جوابگوی سیستم نیست گفت روش های آموزش بهداشت باید نوین ، به روز ،اثر بخش ومتناسب با فرد باشد.

ایشان همچنین یادآور شدند امروزه باید از روشهای جدید آموزش بهداشت در دنیا بهره بگیریم ودر این مسیریکی از گروههای هدف ما دانش اموزان میباشند.

ایشان  ضمن تاکید بر اینکه سال 95 سال بهداشت وموفقیتهای پیشروی آن میباشد خود مراقبتی را دارای اهمیت عنوان کرده افزودند ریزفاکتورهایی مانند دیابت ، فشار خون ، سوانح وحوادث ،همچنین سرطانها وبیماریهای واگیر منطقه اولویت ما در بهداشت وسلامت جامعه میباشند .