کارگاه توانمند سازی مربیان آموزشگاه بهورزی در برنامه ملی خودمراقبتی تشکیل گردید.

کارگاه  توانمند سازی مربیان آموزشگاه بهورزی در برنامه ملی خودمراقبتی  تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی برنامه توانمند سازی مربیان آموزشگاه بهورزی در برنامه ملی خودمراقبتی در تاریخ بیست وششم بهمن ماه توسط مدیریت شبکه با همکاری آموزش سلامت معاونت امور بهداشتی تشکیل گردید.

در این کارگاه آشنایی توانمند سازی مردم برای خودمراقبتی وارتقای سلامت در محیط کار و ویژگیهای محیط های کاری سالم توسط  اعظم گراوندی کارشناس آموزش سلامت بیان شد.

وشیدا سپاهی مسئول آموزش سلامت ، به ابعاد سلامتی و سبک زندگی سالم اشاره کرده واصول سبک زندگی سالم واهمیت آن در ارتقای سطح سلامت جامعه  را حائز اهمیت دانست .

در ادامه دکتر سارا شاه آبادی کارشناس آموزش سلامت انواع خودمراقبتی ونقش آن در ارتقای سطح سلامت جامعه رابیان کرده وبه مراحل انجام برنامه ریزی عملیاتی مشارکتی برای اجرای برنامه خود مراقبتی اشاره  داشتند.

در پایان این کارگاه کارگروهی توسط شرکت کنندگان انجام شد.