کارگاه منطقه ای اصول مدیریت کیفیت و روند ممیزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه منطقه ای اصول مدیریت کیفیت و روند ممیزی آن در آزمایشگاه های بهداشتی در روزهای بیست و چهارم و بیست و پنجم بهمن ماه توسط امور آزمایشگاه های معاونت بهداشتی با همکاری آزمایشگاه مرجع سلامت با حضور کارشناسان دانشگاههای استان های همدان ، کردستان ، ایلام و دانشکده اسدآباد در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه پس ازخیر مقدم گویی دکتر خادمی قائم مقام معاونت بهداشتی  ،آقای جدیدیان مسئول امور آزمایشگاه های معاونت بهداشتی کلیات سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه های بهداشتی نظام سلامت را بیان نمودند .

در ادامه دکتر زارعی دکترای علوم آزمایشگاهی شرایط فیزیکی فضای کار الزامات تجهیزات و آشنایی با اصول مستند سازی در آزمایشگاه  توسط دکتر زارعی دکترای علوم آزمایشگاهی عنوان شد .

در این نشست دکتر مهاجری  PHD  باکتری شناسی و عضو محترم هیئت علمی ممیزی آزمایشگاه های بهداشتی سطح 2 تضمین کیفیت در آزمایشگاه های تشخیصی سالمونلا شیگلا و تضمین کیفیت در آزمایشگاههای تشخیصی التور را ارائه دادند .

سپس دکتر ملکی  PHD هماتولوژی در خصوص تضمین کیفیت وکالیراسیون دستگاههای هماتولوژی بکار گرفته شده در بخشهای مذکور بحث نمودند .

همچنین  تضمین کیفیت در آزمایشگاههای سل و کالیراسیون تجهیزات توسط خانمها آتشی وامیری ارائه گردید.

در روز دوم کارگاه خانمها صائب وقنبری در مبحث تضمین کیفیت در آزمایشگاه  مالاریا وشمانیا و آقای علیخانی در مبحث چگونگی ونحو انتقال امن نمونه های عفونی صحبت کردند .

در پایان آقایان صفی پور وگودرزی مباحث اصول ممیزی ومدیریت آموزش کارکنان  وتضمین کیفیت در آزمایشگاه  مواد مخدر مباحث خود را ارائه نمودند . ضمننا در این کارگاه جهت ارزیابی سوالات پیش آزمون وپس آزمون ارائه شد وبه شرکت کنندگان گواهی نوع اول اهدا گردید .