انتخابات شورای بهورزی وارتقاء مراقبت های اولیه بهداشتی درمانی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در تاریخ بیست وچهارم بهمن ماه به منظور انتخاب نماینده شورای بهورزان دانشگاه جلسه ای با حضور مسئولین، نمایندگان شورای بهورزی چهارده شهرستان تابعه و مدیران مراکز آموزش بهورزی در سالن اجتماعات مرکز آموزش بهورزی شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

هدف کلی از تشکیل شورای بهورزی در کلیه سطوح خدمات بهداشتی درمانی تحت پوشش  دانشگاه  و وزارت متبوع ، ارتقاء خدمات بهداشتی درمانی اولیه در واحدهای ارائه خدمت  در مناطق  روستایی  می باشد  که از طریق 17 هدف راهبردی حاصل می گردد، در  جلسه  اهم  برنامه های  مندرج در ایین نامه توسط یکی از مدیران قرائت گردید.

پس از بیان نظرات و برنامه ها توسط  نمایندگان  شورای بهورزان شهرستانها ، رأی گیری نهایی  بعمل آمد و خانم نگین قادری بهورزخانه بهداشت بانی وره شهرستان پاوه با اکثریت آراء  به عنوان نماینده دانشگاه معرفی گردید.