برنامه کلاس های آمادگی برای زایمان معاونت بهداشتی بعنوان یکی از دانشگاه های برتر انتخاب ومورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در راستای اجرای طرح تحول سلامت در بخش بهداشت و نظر به اهمیت ترویج زایمان طبیعی از بهمن ماه سال 1393 به منظور توانمند سازی مادران و کنترل اضطراب و ترس ناشی از دردهای زایمانی و آمادگی جسمانی برای شرایط زایمان کلاس های آمادگی برای زایمان در 17 مرکز بهداشتی درمانی در سطح استان تجهیز وراه اندازی شد.

پس از گذشت حدود یک سال از آغاز به کار این مراکز به منظور ارزیابی عملکرد دانشگاههای کشور نشستی درتاریخ 13 لغایت 15 بهمن سالجاری با حضور مدیر کل دفتر جمعیت ،خانواده و مدارس ، رئیس و کارشناسان اداره سلامت مادران وزارت بهداشت و کارشناسان ستادی سلامت مادران دانشگاههای علوم پزشکی کشور در دانشگاه هرمزگان برگزار گردید در این نشست کلیه دانشگاهها گزارشی از نحوه برگزاری کلاسها ارائه نمودند که بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر اجرای مطلوب برنامه کلاس های امادگی برای زایمان در حوزه بهداشت بعنوان  یکی از دانشگاه های برتر انتخاب ومورد تقدیر قرار گرفت.

ذقف5

طی