کارگاه آموزشی خودمراقبتی درنوجوانان وعوامل موثردربلوغ زودرس برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه آموزشی یک روزه خودمراقبتی درنوجوانان وعوامل موثردربلوغ زودرس باحضورکارشناسان سلامت نوجوانان ،جوانان ومدارس ومسئولین سلامت اداره آموزش وپرورش شهرستانهای تابعه چهارم بهمن ماه درسالن اجتماعات مرکزبهداشت استان  برگزارگردید.

دراین نشست ابتدا معاون فنی مرکزبهداشت استان سرکارخانم دکترخادمی به بیان اهداف این دوره آموزشی اشاره نمودند.موضوع خودمراقبتی نوجوانان وبویژه مشکلات بلوغ براساس سرفصلهای تخصصی عوامل مختلف تاثیرگذار برآن شامل :مشکلات هورمونی،عوامل روانی واجتماعی وتغییرات جسمی درخلال بلوغ توسط مدرسین (آقای دکترقاسمی فوق تخصصی غدد،خانم دکترنعلینی پزشک عمومی وخانم دکتر شیرزادی  (روانپزشک) بیان گردید.

درراستای اجرای آموزش خودمراقبتی وارتقاء آگاهی دانش آموزان دراین خصوص قراراست کتابچه آموزشی اختصاص ازطریق معاونت بهداشتی دراختیار اداره آموزش وپرورش قرار گیرد وطی سال تحصیلی در برنامه آموزش مدارس توسط مراقبین بهداشت ومسئولین پرورشی تدریس گردد.