کمیته جامعه ایمن تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی  کمیته جامعه ایمن شهرستان کرمانشاه  با حضور مسئولین ادارات ، کارشناس مسئول حوادث شهری معاونت بهداشتی وکارشناسان شهرستان در محل فرمانداری کرمانشاه تشکیل شد.
در این کمیته ضمن ارائه بیانات  آقای دکتر خانی در خصوص ضرورت اجرای برنامه جامعه ایمن ،  خانم دکترآئین فر معاونت بهداشتی مرکز بهداشت ضمن بیان کردن اهداف برنامه و تاکید بر پیشگیری از سوانح و حوادث در سطح شهرستان اذعان داشتند که جهت رسیدن به یک جامعه ایمن مشارکت همه جانبه مردم ، نهادهای مختلف جامعه و مسئولین محلی از ضروریات می باشد و با همکاری بین بخشی  سوانح و حوادث به حداقل یا صفر کاهش یابد.
در ادامه مهندس بیات کارشناس سوانح و حوادث معاونت بهداشتی و آقای سعیدی کارشناس سوانح و حوادث مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن ارائه آمار سه سال گذشته شهرستان کرمانشاه در خصوص اهداف اختصاصی و استراتژی های جامعه ایمن و همچنین در خصوص پیشگیری از انواع سوانح و حوادث شامل : حوادث ترافیک ، سوختگی ، غرق شدگی ، خفگی ، مسمومیت ها و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند و در پایان پس از جمع بندی مطالب ارائه شده مقرر گردید جلسات کمیته جامعه ایمن هر 2 ماه یکبار در محل فرمانداری تشکیل گردد و هر کدام از ادارات ضمن مشخص کردن وظایف خود در قبال پیشگیری از سوانح و حوادث ، راهکارها و پیشنهادات خود را در جلسه بعدی مطرح نمایند تا بر اساس اولویت بندی مداخلات لازم جهت کاهش آسیب ها انجام شود.