جلسه آموزشی، کاهش عوامل خطربیماریهای غیرواگیر با حضور رابطین آموزشی ادارات کل استان کرمانشاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بداشتی در تاریخ بیست وهشتم دیماه جلسه آموزشی، کاهش عوامل خطربیماریهای غیرواگیر با حضور رابطین آموزشی ادارات کل استان کرمانشاه ( 29 اداره ) در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه سرکار خانم دکتر خادمی معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن تاکیدهای لازم وتوضیحات مبسوطی درخصوص توجه بیش از  پیش به اهمیت ارتقای آگاهی جامعه به ویژه کارکنان ادرات درزمینه راه های پیشگیری ازبیماریهای غیر واگیر وهمچنین اهمیت کاهش عوامل خطراین بیماریها، گزارشی از بررسی وضعیت عوامل خطر بیماری­های غیرواگیر در کارکنان ادارت کل استان طی سال­ 93 ارائه دادند. در ادامه خانم دکتر صنیعی کارشناس مسئول بیماری های غیر واگیرمعاونت بهداشتی، عوامل خطر بیماری­های قلبی عروقی را در قالب پاورپوینت به صورت گسترده آموزش دادند. همچنین توسط سرکار خانم مظفری کارشناس ارشد تغدیه معاونت غذا ودارو ، خانم دکتر مطاعی کارشناس قلب وعروق وآقای دکترخسروی کارشناس مبارزه بابیماری های  معاونت بهداشتی  نیز مطالب آموزشی درراستای  مصرف تغذیه سالم، لزوم انجام تحرک بدنی در ادارات و زندگی روزمره و مضرات مصرف مواد دخانی ارائه گردید.

در پایان مهندس آژنگ کارشناس مبارزه بابیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی ضمن جمع­ بندی مطالب ارائه شده، باتوجه به نقش مهم تغذیه سالم درپیشگیری ازبیماریهای غیر واگیر،  اهمیت آشنایی کارکنان ادرات سطح استان با مفاد ماده 37 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، وظایف ادارات مرتبط با ماده مذکور و اهمیت توجه همگانی به لیست کالاها واقدامات آسیب رسان به سلامت وداروهای با احتمال سوء مصرف منتشره توسط وزارت بهداشت درمان و بسیج اطلاع رسانی درخصوص ممنوعیت تبلیغات کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت، همکاری همه ادارات استان واقشار مختلف جامعه را درخصوص اجرای هر چه بهتر قانون یادآور شدند.

نظر به استقبال شرکت کنندگان از مطالب ارائه شده  مقررگردید درصورت اعلام آمادگی کتبی هر یک از ادارات سطح استان جلسات آموزشی درمحل اداره مربوطه جهت کلیه کارکنان آن اداره برگزارگردد.