پنجمین دوره توانمند سازی مدیران وروسای مراکز بهداشتی در حال برگزاری است .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی پنجمین دوره توانمندسازی مدیران و روسای مراکز بهداشتی درمانی منطقه غرب کشور با حضور معاونان ومدیران شبکه های بهداشتی - درمانی استانهای غرب کشور ( کرمانشاه ، کردستان وایلام ) در روزهای 23 و24 دیماه در سالن جلسات بوستان برگزار میگردد .

در روز نخست این جلسه ابتدا دکتر شکیبا معاونت امور بهداشتی ضمن خیر مقدم به مدیران وروسای شبکه ها گفتند در تمام دنیا مقوله سلامت وامنیت ار مباحث مهم واساسی است و مدیریت سنتی جوابگوی فعالیتها وتوقعاتی که باید در ارتقاء سلامت رخ دهد نخواهد بود .

ایشان تاکید کردند در دولت کنونی توجه ویژه ای به مقوله سلامت شده وهزینه های زیادی نیز جهت ارتقای آن میشود  اما یکی از دغدغه های سلامت این است که این هزینه ها باید در راستای اهداف سلامت هزینه شود وباعث تغییرات مثبت در سلامت مردم گردد .

در ادامه دکتر بیدار پور معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان مبحث مدیریت سلامت جمعیت وخانواده را مطرح کردند ویادآور شدن از اهدف کلی برنامه کشور  ،سلامت مادران وکاهش مرگ ومیر وعوارض ناشی از آن است  چرا که امروزه شاخص مرگ مادران در اثر عوارض بارداری وزایمان یکی از شاخصهای توسعه در جامعه به حساب می آید وکاهش آن ازتعهدات مهم کشور هاست .

در ادامه دکتر ناصری فر معاونت بهداشتی دانشگا ه علوم پزشکی ایلام مبحث مدیریت سلامت محیط را بیان نمودند وسپس مهندس اردلان معاون اجرایی معاونت بهداشتی نظام مراقبتهای اولیه بهداشتی را بیان کردند .

در روز دوم کارگاه نیز دکتر قنبری مبحث ایمنی وپیشگیری از صدمات وارتقای ایمنی را بیان داشتند .

این جلسه هم اکنون در حال برگزاری میباشد.