آگهی فراخوان عمومی ایده های برتر با اهداء جوایز ارزنده

دانشگاه علوم پزشکی در نظر دارد در راستای رسالت خویش جهت فرهنگ سازی و تقویت برنامه های آموزشی با اهداف پیشگیری از آثار سوءمصرف مواد دخانی و افیونی، افزایش آگاهی عمومی و کنترل عوامل خطربیماری های قلبی عروقی بین آحاد جامعه، خصوصاً نوجوانان و جوانان با محوریت موضوعات پنجگانه ذیل اقدام به برگزاری فراخوان عمومی به منظور گردآوری طرح و ایده های نو جهت برپایی پرتابل تونل وحشت جهت طراحی،ساخت، اجرا و نمایش در مراکز آموزشی و اماکن عمومی نماید.

موضوعات مورد نظر:

1-     الکل و مواد مخدر صنعتی

2-     سیگار و قلیان

3-     ایدز HIV

4-     تغذیه سالم

5-     تحرک بدنی

لذا از کلیه افراد صاحب نظر، اندیشمندان، طراحان و موسسه های هنری که دارای ایده و طرح مناسب می باشند دعوت می گردد با شرکت در این فراخوان طرح پیشنهادی خود را حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 5/11/94  بصورت لوح فشرده یا کاغذی از طریق پست به آدرس معاونت بهداشتی واقع در میدان رفعتیه ابتدای خیابان بهار طبقه سوم گروه سلامت محیط  کد پستی 6718874414تحویل نمایند. لازم به ذکر است که به سه طرح برتر جوایز ارزنده ای اهداء می گردد.

ضمناً شماره تلفن  08337257802 پاسخگوی سوالات در این زمینه می باشد.

۱۹ دی ۱۳۹۴ ۰۹:۱۰