گزارش گردهمایی داوطلبان سلامت در مشهد مقدس سال 1389

هر ساله تعدادی از داوطلبان سلامت و مربیان آنها در مشهد مقدس گردهم می آیند و علاوه بر بهره مندی از فیوضات معنوی حضور در جوار مرقد مطهر امام هشتم ( ع ) در برنامه های علمی و تفریحی نیز شرکت می کنند ، امسال نیز هم چون سالهای گذشته تعداد 28 نفر از داوطلبان و مربیان آنان از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با داوطلبان و مربیان دانشگاههای آذربایجان غربی و قزوین در این گردهمایی از تاریخ 27/1/89 لغایت 31/1/89 گردهم آمدند و طبق برنامه زمانبندی به زیارت آستان بارگاه ملکوتی امام هشتم مشرف شدند در این گردهمایی داوطلبان سلامت علاوه برشرکت در برنامه های علمی، زیارتی و سیاحتی در نشستی یک روزه که با حضور مسئولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شده به بیان تجارب و نوآوری ها و دستاوردهای برنامه جلب مشارکت در حوزه های فعالیت خود پرداختند. همچنین مباحث عمده ای نظیر شیوه های زندگی سالم، مهارتهای زندگی و .... توسط اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، آقایان دکتر خدایی ، شریف رضویان تدریس شد و در پایان نماینده داوطلبان سلامت کرمانشاه گزارش مبسوطی در مورد نوآوریهای رابطان بهداشت استان ارائه نمودند . .