جلسه دبیر خانه دائمی هفته سلامت برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه دبیر خانه دائمی هفته سلامت واولین جلسه هفته سلامت 95 در تاریخ هفتم دی ماه با حضور دکتر محمدی مسئول برگزاری برنامه هفته سلامت دانشگاه و سایر اعضا دبیر خانه دائمی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر محمدی ضمن خیر مقدم به حضار عنوان کردند با توجه به لزوم ارائه گزارش فعالیتهای دبیرخانه دائمی هفته سلامت به ریاست محترم دانشگاه در نظر است  پیشنهادات اعضامحترم  در خصوص نحوه برگزاری نمایشگاه اخذ وتصمیمات لازم اتخاذ گردد.

در این نشست پس از بحث وتبادل نظر پیشنهاد گردید نمایشگاه هفته سلامت کما فی سابق به صورت متمرکز برپا گردد.

همچنین رایزنی لازم باشورای شهر وشهرداری و اتوبوسرانی جهت فراهم نمودن تمهیدات لازم درجهت حضور باشکوه وحداکتری مردم وشرکت کنندگان دربرگزاری نمایشگاه ازقبیل(سرویس ایاب وذهاب رایگان برای مردم درچندخط منتهی به پارک سلامت درهفته سلامت ،اختصاص مکانهای تبلیغاتی درنقاط مهم شهردوهفته قبل ازشروع پارک سلامت به بنرهای اطلاع رسانی دانشگاه)انجام شود.

دراین جلسه مقرر گردید با کلیه واحدهای دانشگاه و سایر ارگان ها و بخش های خصوصی و NGOها مکاتبه صورت گیرد و برنامه های آنهارا برای هفته سلامت یک ماه قبل ازشروع پارک سلامت دریافت شود.

همچنین کلیه معاونت ها و دانشکده ها ومرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه یک نفر نماینده تام الاختیاربه دبیرخانه دائمی هفته سلامت معرفی کنند.

پیشنهادگردید معاونت توسعه یک نفر نماینده تام الاختیار و ثابت به عنوان نماینده مالی درنمایشگاه پارک سلامت انتخاب وبه دبیرخانه دایمی هفته سلامت معرفی کند.

در این جلسه مقرر گردید تدابیر لازم برای برگزاری یک کارگاه با امتیاز بازآموزی مداوم جهت کلیه گروههای نیازمند امتیاز بازآموزی در هفته سلامت بصورت رایگان در آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع) یا طالقانی همزمان با برگزاری نمایشگاه انجام شود .