واحد مدیریت کاهش خطر بلایای معاونت بهداشتی آغاز به کار کرد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی واحد مدیریت کاهش خطر بلایا بنابه درخواست دکتر علی اردلان مشاور معاون بهداشت و مسئول دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایای وزارت متبوع توسط جناب آقای دکتر ابراهیم شکیبا معاونت امور بهداشتی، از گروه سلامت محیط تفکیک گردیدو مسئولیت این گروه به مهندس ارسلان شیرزادی سپرده شد .

برنامه های این گروه شامل ارزیابی ایمنی و خطر در مراکز و تسهیلات بهداشتی SARA ،  پاسخ بهداشت عمومی به بلایا EOP ، ارزیابی و آموزش خانوار در برابر بلایا DART ، کاهش آسیب پذیری سازه ای و غیر سازه ای SNS ، نظام مراقبت بلایا DSS میباشد که بایستی من بعد در نظام خدمات سلامت دانشگاه ادغام گردد

در همین خصوص جلسه ای در تاریخ ششم دیماه  به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی توسط واحد مدیریت بلایا  با حضور مدیران گروه ها و واحد های ستادی در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار گردید .

در این جلسه مهندس شیرزادی مدیر گروه کاهش خطر بلایا عنوان کردند امروز به عنوان اولین جلسه کاری این واحد به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی ( پنجم دیماه سالروز زلزله بم ) تشکیل گردیده است .

همچنین ایشان با اعلام شاخص های مدیریت بلایا در حوزه سلامت کشور،  عنوان داشتند با توجه به وضعیت جوی، اقلیمی و حادثه خیزی کشورمان، علاوه بر ارتقاء دانش عمومی و آگاهی مردم ضرورت اقدامات پیشگیرانه ، کسب آمادگی در مواجهه با پدیده های مخاطره آمیز طبیعی و کاستن پیامدهای منفی آنها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است وی اظهار امیدواری کرد با اجرای برنامه های این واحد در حوزه سلامت گام مهمی درجهت آمادگی جامعه و کاهش آسیب های ناشی از بلایا در استان برداشته شود .