گزارش برگزاری کارگاه آموزشی برنامه PMTCT(پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک)

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی این معاونت  با همکاری و مشارکت جمعیت افرای سبز، انجمن سلامت خانواده ایران و فدراسیون IPPF در تاریخ 25/09/1394 کارگاه PMTCT (پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک) جهت 30 نفر ماما های شاغل در مراکز منتخب برنامه PMTCT  به مدت 8 ساعت در سالن اجتماعات معاونت اموربهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه برگزار نموده است .

این کارگاه با هدف ارتقاء و توسعه برنامه PMTCT بوده است. این برنامه یکی از رویکردهای مهم در ایجاد دسترسی برای انجام خدمات مشاوره،آموزش ،آزمایش HIVو در نهایت درمان و مراقبت مادران باردار HIV مثبت و پیشگری از مبتلا کودکان متولد شده از مادران مبتلا به HIV می باشد. همچنین این رویکرد یکی از راههای رسیدن به اهداف شناسایی 90% مبتلایان –درمان 90% افراد شناسایی شده  - به حداقل رساندن بار ویروسی در90 % بیماران تحت درمان می باشد .

کارگاه باحضورمعاون محترم امور اجتماعی استانداری ،قائم مقام محترم معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ، مدیر گروه محترم پیشگیری ومبارزه با بیماریها،  کارشناس محترم بیماریهای واگیر معاونت امور بهداشتی، کارشناس مسئول محترم ایدز و بیماری های آمیزشی، کارشناسان محترم واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی، نماینده محترم انجمن سلامت خانواده ایران ، دبیرکل محترم جمعیت افرای سبز و 30 نفر از ماماهای شاغل در مراکز منتخب برگزار گردید.

در این کارگاه ضمن ارائه مطالب بسته آموزشی PMTCT ، به اهمیت و آموزش بکار گیری برنامه توصیه به انجام آزمایش اچ آی ویPIT   (Provider-Initiated Testing  ) و روش صحیح تست سریع اچ آی وی ، تاکید گردید.