اخبار

بورانی کدو عدس یا آش کدو از نظر محتوای ویتامین آ و ویتامین های گروه ب مورد توجه می باشد.

بورانی کدو عدس یا آش کدو از نظر محتوای ویتامین آ و ویتامین های گروه ب مورد توجه می باشد.

 

    به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه این معاونت گفت عدس از منابع مناسب آهن غیر هم (Hem) است. برای جذب بهتر این نوع آهن، توصیه می شود که در کنار غذا از منابع حاوی ویتامین ث مصرف شود.

کشک جزء گروه شیر و لبنیات بوده و حاوی پروتئین، کلسیم، نمک و چربی است. مهمترین استفاده از این ماده غذائی، پیشگیری از بروز یا پیشرفت پوکی استخوان می باشد.

بورانی کدو عدس یا آش کدو از نظر محتوای ویتامین آ و ویتامین های گروه ب مورد توجه می باشد.

          همچنین این غذا می تواند در تامین سهم مناسبی از نیاز روزانه به آهن، پتاسیم، سلنیوم، کلسیم و فسفر مورد توجه باشد. در این برنامه غذائی به استفاده از کشک پاستوریزه کم نمک توصیه می شود.

 

نام غذا:  بورانی کدو عدس یا آش کدو

منطقه طبخ غذا: گیلانغرب، کنگاور 

مواد تشکیل دهنده:

عدس: 200 گرم

کدو حلوایی: 1 کیلو

کشک غلیظ:  5/1 لیوان

پیاز: 1 عدد متوسط

نعناع خشک و سیر: به مقدار لازم

روش پخت:

            در ابتدا عدس را پاک کرده و می گذاریم که تا با مقدار کمی آب پخته شود. طوریکه، وقتی عدس بطور کامل پخته شد، آب اضافی باقی نمانده یاشد. کدو حلوائی را نیز به همین ترتیب می پذیم. بعد از پخته شدن کدو، آنرا له کرده و سپس با عدس پخته شده مخلوط می کنیم. در مرحله بعد، کشک مایع را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم. در انتها، نعناع و سیر و پیاز را که جداگانه تفت داده ایم بر روی غذا تزئین می کنیم.

۲۸ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید