·
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه این معاونت گفت در هنگام سرما خوردگی از مصرف غذاهای خیلی سرد و سرخ شده و پرچرب اجتناب کنید .
·
پیشگیری ازسرما خوردگی مهم تر و آسان
تر از درمان آن است و با مصرف روزانه
منابع ویتامین C میتوانید تا حدی از این بیماری پیشگیری کنید .
·
استفاده ازمنابع غنی ویتامین C با
احساس اولین شروع علائم سرما خوردگی ، مهمترین منابع ویتامین C عبارتند از گل کلم ، کاهو ، فلفل دلمه ای
سبز یا قرمز ، اسفناج ، لوبیا سبز و انواع
مرکبات به خصوص لیمو شیرین و پرتغال
·
ایشان گفت مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان در تقویت
سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند وآنتی اکسیدان ها در سبزی ها و میو ه ها وجود دارند و در صدر این گروه گوجه فرنگی ، لوبیا قرمز ، کلم بروکلی ، هویج و
سیب قرمز قرار دارند .
·
استفاده از منابع غذایی ویتامین A کمک می کند که افراد کمتر دچار عفونت های تنفسی
بشوند و از منابع غذایی خوب این گروه تخم مرغ ، لبنیات و سیزیجاتی مانند هویج و
اسفناج را می توان نام برد .
·
همچنین برای پیشگیری و کوتاه کردن دوره
سرماخوردگی حتما روزانه 2 تا 3 واحد میوه همراه با 2 واحد سبزی ها مصرف کنید . مصرف سوپ سبزیجات و یا آش های محلی از غذاهای مناسب در
این دوران است
·
مصرف روزانه سیر و پیاز خام نیز با
توجه به خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی می تواند مفید باشد ( البته مصرف سیر در
کودکان پس از یک سالگی توصیه می شود )
·
مصرف آب ولرم ، خشکی مخا ط ها را برطرف می کند و برای تسکین
سرفه های مکرر مفید است .