اخبار

پیشگیری ازسرما خوردگی مهم تر و آسان تر از درمان آن است

پیشگیری ازسرما خوردگی مهم تر و آسان تر از درمان آن است


·         به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه این معاونت گفت در هنگام سرما خوردگی  از مصرف غذاهای خیلی سرد و سرخ شده و پرچرب اجتناب کنید .

·         پیشگیری ازسرما خوردگی مهم تر و آسان تر از درمان آن است و با مصرف  روزانه منابع ویتامین  C  میتوانید تا حدی از این بیماری پیشگیری کنید .

·         استفاده ازمنابع غنی ویتامین C با احساس اولین شروع علائم سرما خوردگی ، مهمترین منابع ویتامین C  عبارتند از گل کلم ، کاهو ، فلفل دلمه ای سبز  یا قرمز ، اسفناج ، لوبیا سبز و انواع مرکبات به خصوص لیمو شیرین و پرتغال

·         ایشان گفت مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند وآنتی اکسیدان ها در سبزی ها و میو ه ها  وجود دارند و در صدر این گروه  گوجه فرنگی ، لوبیا قرمز ، کلم بروکلی ، هویج و سیب قرمز  قرار دارند .

·         استفاده از منابع غذایی ویتامین A  کمک می کند که افراد کمتر دچار عفونت های تنفسی بشوند و از منابع غذایی خوب این گروه تخم مرغ ، لبنیات و سیزیجاتی مانند هویج و اسفناج را می توان نام برد .

·         همچنین برای پیشگیری و کوتاه کردن دوره سرماخوردگی حتما روزانه 2 تا 3 واحد میوه همراه با 2 واحد سبزی ها مصرف کنید .  مصرف سوپ سبزیجات و یا آش های محلی  از غذاهای مناسب در این دوران است   

·         مصرف روزانه سیر و پیاز خام نیز با توجه به خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی می تواند مفید باشد ( البته مصرف سیر در کودکان پس از یک سالگی توصیه می شود )

·         مصرف آب ولرم ،  خشکی مخا ط ها را برطرف می کند و برای تسکین سرفه های مکرر مفید است .      

 

۱۸ آذر ۱۳۹۴ ۱۳:۴۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید