اخبار

17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ

17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ
عمده چربی تخم مرغ از نوع غیر اشباع بوده و کلسترول تخم مرغ تاثیری در افزایش کلسترول خون ندارد .

 

  به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی به مناسبت 17 مهرماه روز جهانی تخم مرغ گفت تخم مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را به طور متعادل تامین می نماید .

عمده ترین ویژگی تخم مرغ و وجه تمایز ان با سایر مواد غذایی، ترکیب کامل پروتئینی آن ( دارای تمام اسید های آمینه ضروری ) و مواد مهم موجود در آن نظیر کولین ، لوتئین و گزانتین و تولید کم انرژی است که مصرف آن بویژه در در صبحانه به لاغری کمک می کند . امروزه ثابت شده است مزایا و نقش تخم مرغ در سلامتی بدن بقدری است که نباید آن را از رژیم غذایی حذف کرد ، بخصوص نقش ان در تکامل مغز جنین و نوزاد ، جلوگیری از کوری ، آلزایمر ، تقویت سیستم عصبی و حافظه و کمک به سلامت قلب و عروق .

وی افزود نکته دیگر اینکه 100 درصد ویتامینهای محلول در چربی و حدود 80 درصد ویتامینهای محلول در آب همگی در زرده تخم مرغ هستند و سفیده حاوی بخش مهمی از پروتئین و بسیاری از مواد معدنی است . خوب است بدانیم که عمده چربی تخم مرغ از نوع غیر اشباع بوده و کلسترول تخم مرغ تاثیری در افزایش کلسترول  خون ندارد . 

۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید